JSLEE Discussions
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problem During Activating Service from VSA
Forum Index » Visual Service Architect (VSA) Discussions
Author Message
koustavroy


Joined: 11/09/2013 21:06:08
Messages: 12
Offline

Hi,

I am getting an error while I am going to activate my custom sip service.

I am getting some error logs like this:

failed to activate RA entity, check RA entity configuration
Cause: javax.sip.SipException: error starting stack
at com.opencloud.ob.ocsipra.fX.a(2.3.1.8:69)
at com.opencloud.ob.ocsipra.fJ.a(2.3.1.8:55)
at com.opencloud.ob.ocsipra.aa.<init>(2.3.1.8:48)
at com.opencloud.ob.ocsipra.bl.<init>(2.3.1.8:29)
at com.opencloud.ob.ocsipra.gw.a(2.3.1.8:30)
at com.opencloud.slee.resources.sip.ra.FTSipResourceAdaptor.a(2.3.1.8:36)
at com.opencloud.ob.ocsipra.bB.raActive(2.3.1.8:82)
at com.opencloud.ob.ocsipra.gw.raActive(2.3.1.8:13)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.w$d.a(2.3-1.9-65909:344)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.w$d.b(2.3-1.9-65909:342)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.w.a(2.3-1.9-65909:607)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.w.p(2.3-1.9-65909:342)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.w.l(2.3-1.9-65909:256)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.ha.a(2.3-1.9-65909:26)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.pV.a(2.3-1.9-65909:77)
at com.opencloud.rhino.node.state.ResourceAdaptorEntityStateImpl.entityActivated(2.3-1.9-65909:11)
at com.opencloud.rhino.node.state.ResourceAdaptorEntityStateImpl__OCSkel.b(2.3-1.9-65909:61)
at com.opencloud.rhino.node.state.ResourceAdaptorEntityStateImpl__OCSkel.invoke(2.3-1.9-65909:11)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.ai.a(2.3-1.9-65909:208)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.ai.a(2.3-1.9-65909:24)
at com.opencloud.ob.RhinoSDK.ai$b.run(2.3-1.9-65909:180)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)
Caused by: java.net.BindException: Address already in use
at sun.nio.ch.Net.bind0(Native Method)
at sun.nio.ch.Net.bind(Net.java:444)
at sun.nio.ch.DatagramChannelImpl.bind(DatagramChannelImpl.java:702)
at sun.nio.ch.DatagramSocketAdaptor.bind(DatagramSocketAdaptor.java:91)
at com.opencloud.ob.ocsipra.ey$6.run(2.3.1.8:61)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at com.opencloud.ob.ocsipra.ey.a(2.3.1.8:59)
at com.opencloud.ob.ocsipra.V.<init>(2.3.1.8:51)
at com.opencloud.ob.ocsipra.gH.a(2.3.1.8:105)
at com.opencloud.ob.ocsipra.dW.a(2.3.1.8:155)
at com.opencloud.ob.ocsipra.Q.addListeningPoint(2.3.1.8:228)
at com.opencloud.ob.ocsipra.cZ$b.a(2.3.1.8:479)
at com.opencloud.ob.ocsipra.cZ.a(2.3.1.8:84)
at com.opencloud.ob.ocsipra.fX.a(2.3.1.8:62)
... 23 more


How to fix the the problem?
bsd

[Avatar]

Joined: 22/03/2008 00:37:15
Messages: 355
Location: Cambridge, UK
Offline

Caused by: java.net.BindException: Address already in use
You already have another process using that port. You need to terminate that process or change the port that the SIP RA uses.

Bruno Duarte
Technical Consultant
OpenCloud
[Email] [WWW]
gchethanbhounsley@gmail.com


Joined: 25/10/2017 19:28:19
Messages: 2
Offline

Hi, I am facing same problem did you get solution ??
waidesteve


Joined: 12/04/2019 17:05:13
Messages: 1
Offline

The sort of work that will be going to find out the overall work which will be having the solution during activating service from VSA through logitech h111 mic not working that enables to find out the better part.
 
Forum Index » Visual Service Architect (VSA) Discussions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team