JSLEE Discussions
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
How to confgure and test the RhinoSDK server?
Forum Index » Rhino SLEE Discussions
Author Message
suganya


Joined: 17/09/2009 17:49:25
Messages: 21
Offline

Hi,
Thanks.I have done redeploy the SIP RA.Now successfully registered the SIP account for X-lite phone.Then how to make a call establish between two X-lite Phones.
Please assist me to move further.



Regards,
Suganya.
suganya


Joined: 17/09/2009 17:49:25
Messages: 21
Offline

Hi,


How to make a call establish between two user agents in RhinoSDK server.
Please assist me to move further.

Regards,
Suganya.
bsd

[Avatar]

Joined: 22/03/2008 00:37:15
Messages: 355
Location: Cambridge, UK
Offline

Hi Suganya,

After you have register the user agents, you should be able to start calls between them as any normal call.

This and most of your previous questions should be documented in the Rhino documentation.

Bruno

Bruno Duarte
Technical Consultant
OpenCloud
[Email] [WWW]
suganya


Joined: 17/09/2009 17:49:25
Messages: 21
Offline

Hi,

I have checked call establish between two user agents in RhinoSDK sever.I followed the Rhino documentation.But am getting errors.

I have attached the word document for Rhino-SDK Server Console.Please assist me to solve this problem.


Regards,
Suganya.
 Filename Error log.doc [Disk] Download
 Description
 Filesize 57 Kbytes
 Downloaded:  7 time(s)

bsd

[Avatar]

Joined: 22/03/2008 00:37:15
Messages: 355
Location: Cambridge, UK
Offline

Suganya,

Did you change any code of the examples? If not, that may be a bug on Rhino or the example.

Please restart Rhino, do the test calls and execute the script dump-threads when the threads get stuck. We'll be able to understand better the problem after seeing that log.

Bruno

Bruno Duarte
Technical Consultant
OpenCloud
[Email] [WWW]
suganya


Joined: 17/09/2009 17:49:25
Messages: 21
Offline

Hi,

I do not change any code of the examples.Then i restart the Rhino.Am getting the same error.How can i execute the script dump-threads when the threads get stuck.Please assist me to solve
this problem.



Regards,
Suganya.
 
Forum Index » Rhino SLEE Discussions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team